Mozog je generátor reality

9. júna 2015, klesniakova, Nezaradené

Väčšina všetkých vašich problémov pramení v tom, že vás nikto nenaučil správne používať váš mozog. Ak ste hoci aj 17 rokov chodili do školy – a myslíte si, že tam vás to dobre naučili – ste na omyle!

Mozog je obyčajný aparát, ktorý pri správnom používaní dokáže aplikovať zákony kvantovej fyziky a produkovať zázraky. Väčšina ľudí je však presvedčená, že robiť zázraky je nemožné. Ja tvrdím, že je to celkom jednoduché a kľudne by sa to mohlo vyučovať v školách v rámci fyziky.

Jednou z kvantových zákonitostí je napríklad pohyb elektrónov. V klasickej fyzike sa všetky predmety pohybujú z bodu A do bodu B po trase v určitom časovom úseku. V kvantovej fyzike to neplatí. Elektróny sa pohybujú tak, že v jednom momente zmiznú z bodu A – a v tom istom momente sa objavia v bode B.

Keďže naše telá sa skladajú z elektrónov, mohli by sme tento fyzikálny zákon prakticky využívať tak, že v jednom momente zmizneme z našej súčasnej reality – a v tom istom momente sa objavíme v realite, ktorú sme si vysnívali.

Predpokladom k takémuto životnému štýlu je však správne narábanie so svojím mozgom. Skutočnosť je taká, že v škole vám do mozgu implantovali kopu zbytočných tvrdení a presvedčení, ktoré ste prijali za svoje – a v dospelosti žijete podľa nich, akoby boli pravdivé. Váš mozog generuje vašu realitu podľa pravidiel, ktorým vy sami veríte – hoci by ste nemuseli.

Väčšina ľudí používa svoj dômyselný prístroj – mozog – iba na pozorovanie reality, ktorú vyprodukovala masa iných ľudí – a na tú potom reagujete. Málokoho napadne použiť svoj vlastný mozog na svoje vlastné ciele.

Netušíte, ako presne by sa to dalo uskutočniť? Tu je môj provizórny – no mimoriadne účinný – návod:

1. Odpojiť sa od názorov väčšiny – t.j. vyhodiť z domu televízor a svoje medziľudské kontakty obmedziť na veselých a optimistických jednotlivcov.

2. Upraviť svoje vibračné naladenie – t.j. zamerať svoju pozornosť na to, čo je dobré (= čo sa mi páči).

3. Zazoomovať svoju pozornosť na bod B – t.j. kam sa chcem dostať – aký život by sa mi páčil. Prežívať túto predstavu niekoľkokrát denne všetkými zmyslami – akoby už bola realitou.

Želám pekný deň a príjemné experimentovanie ♡